Στη φυλακή 54χρονος από τη Σκιάθο που ξυλοκοπούσε και απειλούσε την οικογένειά του

 

Στη φυλακή κατέληξε ένας 54χρονος από τη Σκιάθο για ενδοοικογενειακή βία, καθώς σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις είχε γίνει φόβος και τρόμος για τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 3 ετών και 5 μηνών, χωρίς αναστολή, ενώ διατάχθηκε η εκτέλεση της ποινής με την Αστυνομία να τον αναζητά για να στείλει στη φυλακή.

Ο 54χρονος κατηγορούνταν για εξύβριση λόγω και έργω κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος ανίκανου ατόμου, ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση ελαφράς σωματικής βλάβης, και φθοράς κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 54χρονος ενώ ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του 47χρονών στις 20 Φεβρουαρίου 2020, στις 5 Οκτωβρίου 2020 και στις 4 Αυγούστου 2021, στο σπίτι της γυναίκας στο νησί, την έβριζε, την απειλούσε και τη χτυπούσε (τη μια από τις τρεις φορές έξω από το Νηπιαγωγείο).

Επίσης στις 20 Φεβρουαρίου χτύπησε με γροθιά στο στομάχι και στο χέρι την 31χρονη κόρη του που αντιμετωπίζει μυικά προβλήματα και της προκάλεσε αιμορραγία, ενώ έσπασε την πόρτα του σπιτιού, χτύπησε τη σε διάσταση σύζυγό του με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να της γίνει συρραφή τραύματος στο πόδι και τον 26χρονο γιό του που του προκάλεσε εκδορές στο χέρι. Επίσης έσπασε το τζάμι του σπιτιού της πρώην συζύγου του και πράγματα από το τραπέζι του σαλονιού.

Όπως επισημάνθηκε στη δίκη, τα παιδιά προσπάθησαν να υπερασπιστούν τη μητέρα τους, για να μην τη χτυπήσει, αλλά ο κατηγορούμενος ήταν σε μεγάλη ένταση, δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει κανείς και μπήκε στο σπίτι, σπάζοντας το τζάμι.
Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.