Στη Χίο η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Δρ. Φωτεινή Τ. Κουλούρη

Η κα Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Δρ. Φωτεινή Τ. Κουλούρη, μετέβη στη Χίο, όπου πραγματοποίησε διήμερο υπηρεσιακό ταξίδι -από τις 10/6 έως και τις 11/6/2021- μετά του Διοικητού της Υπηρεσίας Ασύλου, κου Μάριου Καλέα.

Το από κοινού πρόγραμμά τους, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε επίσημες επισκέψεις τόσο στο ΚΥΤ Χίου όσο και στα Γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου, όπου πραγματοποίησαν συναντήσεις εργασίας με τον Διοικητή του ΚΥΤ, κο Κιμουρτζή Παναγιώτη, τους υπευθύνους των Τομέων και τον Πρόεδρο των Συμβασιούχων Υπαλλήλων της ΥΠΥΤ, κο Μανδαμανδιώτη Ιωάννη, αλλά και εκπροσώπους των εργαζομένων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στη Χίο, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους για τα εργασιακά τους ζητήματα και να ενημερωθούν για το τόσο σημαντικό έργο που επιτελούν.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της, η κα Υπηρεσιακή Γραμματέας συναντήθηκε με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου, κα Κανταράκη Ελένη, την οποία συνεχάρη για το έργο της, ενώ επισκέφθηκε τον Ξενώνα «Οίκος Αγάπης» του Ψυχαργώ, το Κέντρο Ημέρας «Αποστολή» και το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, φορείς Υγείας οι οποίοι σε σύνδεση με το έργο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους αιτούντες άσυλο και τους επωφελούμενους, με ειδική μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες, όπως τα ασυνόδευτα ανήλικα, τους ηλικιωμένους και τους έχοντες ανάγκη βοηθείας. Η κα Υπηρεσιακή Γραμματέας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εν λόγω υπευθύνους και να τους συγχαρεί για το έργο τους και τη δύσκολη καθημερινότητα της δουλειάς τους, ιδίως μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19, ενώ, τέλος, είχε συνάντηση εργασίας και με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας , κο Παντελή Βρουλή.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.