Στη Χίο ο πρώην πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Στρατιωτικών και ο Πρόεδρος της  Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

  • Στη Χίο βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) ε.α. κ. Τσουκαράκης Ανέστης και ο Πρόεδρος της  Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ) και μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ., Ανθλγό (ΥΠ-Π) κ. Τσαπρούνη Βάϊο, οι οποίοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση των μελών της  ένωσης στρατιωτικών Χίου. Στην συγκέντρωση τέθηκαν, πολλά σοβαρά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των στρατιωτικών και των οικογενειών τους. Διακατεχόμενοι από πολλών ετών εμπειρία, επίλυσαν όλες τις απορίες,  μεταλαμπάδευσαν τις απαραίτητες γνώσεις –  κατευθύνσεις και διαβεβαίωσαν πως θα σταθούν στο πλευρό όλων των στρατιωτικών, για οποιοδήποτε θέμα προς επίλυση.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.