Στον Δήμαρχο Χίου η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Χρυσή Βιτσιλάκη & η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Μαρία Λεκάκου.

Τον Δήμαρχο Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, επισκέφτηκαν η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Χρυσή Βιτσιλάκη και η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Μαρία Λεκάκου.

Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο νησί της Χίου.

Ο Δήμαρχος, συνεχάρη την Πρυτάνισσα και την Κοσμήτορα τόσο για το αξιόλογο έργο τους όσο και για τη τεράστια συνεισφορά του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην εκπαιδευτική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας, επισημαίνοντας ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί σημαντικό πνεύμονα παιδείας, πολιτισμού και καινοτομίας  για τις ακριτικές μας περιοχές.

Από την πλευρά της, η κ. Βιτσιλάκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τονίζοντας τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να ξεχωρίζει ως εκπαιδευτικός φορέας με υψηλούς ακαδημαϊκούς στόχους και διεθνείς διακρίσεις.

Επιπλέον, η κ. Λεκάκου υποστήριξε ότι  το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί μία μεγάλη πανεπιστημιακή οικογένεια με άρρηκτους δεσμούς με την τοπική μας  κοινωνία.

Ακόμα, ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης επισήμανε ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερα γόνιμο έδαφος αλληλεπίδρασης μεταξύ του Δήμου και του Πανεπιστημίου με θετικό αποτύπωμα για τον τόπο και τους ανθρώπους μας.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά η άριστη επικοινωνία και συνεργασία που έχει ο Δήμος Χίου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προσβλέποντας στην ανάπτυξη νέων σχέσεων συνεργασίας με όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.