Στον Τουρκικό τύπο η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας του Ιδρύματος Μαρία Τσάκος

Το Kοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος «Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης» ανταποκρινόμενο, άμεσα στην ανάγκη ανθρωπιστικής συμπαράστασης και βοήθειας, στον βαθιά δοκιμασθέντα και χειμαζόμενο, από τον καταστρεπτικό σεισμό της 6ης Φεβρουάριου, λαό της γειτονικής Τουρκίας, οργάνωσε αποστολή 45 κιβωτίων ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων μέσω της ιματιοθήκης που λειτουργεί στις κεντρικές του εγκαταστάσεις στην Χίο.

Η συνδρομή και υποστήριξη της Χιακής κοινωνίας στην ανάπτυξη και λειτουργία της ιματιοθήκης, κατέστησε δυνατή την άμεση οργάνωση και αποστολή της παρασχεθείσας βοήθειας, που απευθύνεται σε μικρά παιδιά και ενήλικους σαν ελάχιστο δείγμα συμπόνιας στην τεράστια δοκιμασία στην οποία έχουν υποβληθεί.

 

Η άμεση ανθρωπιστική ανταπόκριση του Ιδρύματος αναγνωρίσθηκε και από τον τουρκικό τύπο όπως αποδεικνύεται από το συνημμένο δημοσίευμα http://www.gundemcesme.com/haber/Sakizli-Armator-den-deprem-icin-anlamli-bagis/115657

 

Η προσπάθεια όλων για την παροχή της ελάχιστης δυνατής ανακούφισης στους πληγέντες δεν σταματάει με την πρώτη αποστολή καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η συλλογή τροφίμων και φαρμάκων με στόχο την προώθηση της στην Τουρκιά τις προσέχεις ημέρες.

 

Το Ίδρυμα καλεί όλους όσους μπορούν να συνδράμουν στην συγκέντρωση ρουχισμού, σκεπασμάτων, φαρμάκων και ξηράς τροφής με προορισμό την γείτονα χώρα, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ιδρύματος στην διεύθυνση, Μιχαήλ Λιβανού 51 στην Χίο και στο τηλέφωνο 2271081970.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.