Στο απυρόβλητο αστυνομικός που παρανομεί καθημερινά με το όχημα της Τροχαίας Χίου

Απρεπής συμπεριφορά και συνεχείς παρανομίες από τροχονόμο του Τμήματος Τροχαίας Χίου

Η συνεχόμενη απρεπής συμπεριφορά αστυνομικού οργάνου της Τροχαίας Χίου έχει δημιουργήσει προβλήματα στο κέντρο της πόλης. Ως “σερίφης” της Χίου ο αστυφύλακας Γ.Κ. δεν σέβεται κανέναν και τίποτα. Οι παρανομίες με το όχημα της Τροχαίας είναι καθημερινές σαν να μην τρέχει τίποτα και ο ίδιος σαν όργανο της τάξης προσπαθεί να συμμορφώσει την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης προσπαθώντας κάθε φορά να μηδενίσει τον κάθε διερχόμενο οδηγό ή οδηγό σταθμευμένου οχήματος προφέροντας διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Ο Γ.Κ προκαλεί αντιδράσεις αφού ο ίδιος παρανομεί, μη φορώντας προστατευτικό κράνος!

Θεωρεί ότι είναι κάποιος, αφού μετά από κάθε συζήτηση που μπορεί να έχει με οδηγό του λέει: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Πρόσεξε καλά γιατί θα σε πάω στα κρατητήρια».

Ποιος θα συμμαζέψει τον “σερίφη” της ασφάλτου; Καλά είναι να κόβουμε κλήσεις αλά όχι μόνο και μόνο για οικονομικούς σκοπούς και οι Δημοτικές αρχές να τιμούν και να βραβεύουν γι αυτό το σκοπό.

Δεν μπορείτε κύριοι της Τροχαίας Χίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου να αφήνετε ένα όργανο της τάξης να κάνει συνεχώς κατάχρηση της εξουσίας και να μην του τραβάτε το αυτί, γιατί τα μπιλιετάκια (κλήσεις) πάνε και έρχονται.

Θα θέλαμε κ. Καλανδρόπουλε, Διοικητή της Τροχαίας, μετά από αυτό το άρθρο (σας επισυνάπτουμε και φωτογραφικό υλικό από τις συνεχόμενες παρανομίες του συγκεκριμένου τροχονόμου) μαζί με εμάς, να προσπαθήσουμε για τη μη κατάχρηση της εξουσίας. Ούτε η αστυνομική βία, ούτε η όποια άλλη εκδικητική και προβοκατόρικη πράξη, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τη συνέπεια με την οποία προασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα σε αυτή την κοινωνία.

Σε έντονο ύφος καθημερινά ο Γ.Κ προσπαθεί να συνεφέρει οδηγούς, ξεσηκώνοντας καταστήματα και περαστικούς. Συχνά ακούγονται φωνές σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, οι οποίες προέρχονται από τον γνωστό τροχονόμο. Περαστικοί πλησιάζουν τους οδηγούς για να τους ρωτήσουν τι συμβαίνει.

Ο Γ.Κ. με αγένεια τους ζητάει να φύγουν αμέσως και όταν του απαντούν ότι είναι δημόσιος χώρος και έχουν κάθε δικαίωμα να παραμείνουν να παρακολουθήσουν τι γίνεται, ο αστυνομικός τους δηλώνει ότι τελούν υπό σύλληψη για παρακώλυση του έργου της αστυνομίας.

Στη συνέχεια ο εν λόγω αστυνομικός ειδοποιεί διερχόμενο όχημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου για να προχωρήσουν οι συνάδελφοι του στη σύλληψη του κάθε περαστικού και να τον μεταφέρουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε, κ. Διοικητά της Τροχαίας, αν οι καταγγελίες για τον συγκεκριμένο τροχονόμο φτάνουν μόνο σε εμάς καθημερινά για την ασεβή και απαράδεκτη γενικά συμπεριφορά του.

 

Ο Γ.Κ. έχει παρκάρει παράνομα καταπατώντας τη διάβαση πεζών προς δική του διευκόλυνση προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος!

Σας καλούμε να επιδείξετε τη δέουσα αυστηρότητα για την αντιμετώπιση τόσο του συγκεκριμένου αστυνομικού, όσο και όλων των μελών της αστυνομικής δύναμης που διακατέχονται από την ίδια νοοτροπία αυθαιρεσίας, ετσιθελισμού και κατάχρησης της εξουσίας τους εις βάρος των πολιτών.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από κανέναν οδηγό ή περαστικό ή θαμώνα καταστήματος να δυσχεράνει ή να παρεμποδίσει το έργο της αστυνομίας, υποδεικνύοντας όμως ότι αυτό πρέπει να γίνεται στο πλαίσιο του σεβασμού των δικαιωμάτων των υπό αστυνομική διερεύνηση ατόμων.

Το να τιμάει ένα Δήμος έναν αστυνομικό γιατί κόβει κλήσεις χωρίς να γνωρίζει το τρόπο και τη χρήση εξουσίας είναι απαράδεκτο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.