Στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “Βοστάνειο” επισκέφθηκε την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2022 η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, όπου την υποδέχτηκαν ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γεώργιος Καμπούρης και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου, κ. Ευστράτιος Γόμος.

Συγκεκριμένα, η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε πρώτα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου είδε και συνομίλησε με τις γυναίκες μετανάστριες που νοσηλεύονται εκεί μετά από το ναυάγιο που συνέβη χθες το βράδυ στο Αιγαίο. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την Καρδιολογική και τη Πνευμονολογική κλινική, το Αιμοδυναμικό Τμήμα, τα Χειρουργεία, την Ψυχιατρική Κλινική, τα γραφεία όπως το τμήμα προμηθειών, τη γραμματεία και το γραφείο κίνησης καθώς και το φαρμακείο. Σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στο νοσοκομείο, στους θαλάμους ασθενών και στα γραφεία συνομίλησε τόσο με τους ασθενείς όσο και με το προσωπικό με το προσωπικό.

 

 

Ακολούθησε σύσκεψη με το ΔΣ του Νοσοκομείου, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, τον Διευθυντή της Μονάδας, καθώς επίσης και με γιατρούς. Επιπλέον, η κα Μίνα Γκάγκα συζήτησε με εκπροσώπους των εργαζομένων, όπως και με εκπροσώπους των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση των θεμάτων του νοσοκομείου, καθώς και στην ανακαίνιση της Ψυχιατρικής Κλινικής μέσω χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στην συνέχεια, η κα Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Μυτιλήνης, όπου συζήτησε με τον Δήμαρχο, κ. Στρατή Κύταλη για το θεσμό του προσωπικού γιατρού και την παροχή υπηρεσιών υγείας στο νησί, παρουσία του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ και του Διοικητή του Νοσοκομείου. Η Αναπληρώτρια Υπουργός ανέφερε πως οι ασθενείς, με τους οποίους συνομίλησε, ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το νοσοκομείο, όσο και από τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός τόνισε ότι το Υπουργείο Υγείας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο σε ότι χρειάζεται.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.