Στο πειθαρχικό οδηγός λεωφορείου για ρατσιστικό επεισόδιο κατά μετανάστη (Βίντεο)

 

Πειθαρχικές διαδικασίες κινεί ο ΟΣΥ για τον οδηγό λεωφορείου που απαίτησε με απαράδεκτο ύφος από μετανάστη επιβάτη να σηκωθεί από τη θέση του, προκειμένου να καθίσει σε αυτή μια Ελληνίδα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας, στο λεωφορείο της γραμμής Α11 (Κατεύθυνση: Πετρουπολη – Ιλιον – Πλ. Βαθη), με τον οδηγό και μερικούς επιβάτες να απαιτούν με χυδαίο τρόπο από τον μετανάστη να «σηκωθεί για να κάτσει η κυρία».

Ο οδηγός –όπως φαίνεται και στο βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης– σταμάτησε το λεωφορείο και άρχισε να φωνάζει στον μετανάστη, «Σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ».

Μάλιστα η επιβάτης ζήτησε την παρέμβαση του οδηγού, με τον τελευταίο να απαιτεί με άκρως επιθετικό ύφος από τον μετανάστη να σηκωθεί.

Τέλος, εκτός από τη ρατσιστική συμπεριφορά του οδηγού, η επιβάτης η οποία ξεκίνησε το περιστατικό, ακούγεται να λέει στο τέλος ότι σιχαίνεται να καθίσει στη θέση που πριν καθόταν ο άτυχος μετανάστης. Πόσο μάλλον οι υπόλοιποι που την ακούμε να χύνει το ρατσιστικό της δηλητήριο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.