Στο χειρουργείο εκτάκτως ο Υπουργός Οικονομικών

 

 

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη χθες στο Ερρίκος Ντυνάν  και υπεβλήθη σε επέμβαση – Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο θα χρειαστεί να κάνει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, που μπήκε στο χειρουργείο του Ερρίκος Ντυνάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Σταϊκούρας έκανε εισαγωγή χθες, 30 Δεκεμβρίου 2021,  με οξύ κοιλιακό άλγος, ενώ διαγνώστηκε με  οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα. Σήμερα, υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική. Ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.

Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.
Οι Θεράποντες Ιατροί : Αντώνιος Ν. Δημητρακόπουλος, Δ/ντής Γ΄ Παθολογικής Κλινικής, Γεώργιος Αναστασόπουλος, Δ/ντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής».

πηγή:protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.