Στρέφει τα πυρά της κατά Μηταράκη η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

 

Αδήριτη αναγκαιότητα η δημιουργία ενός δημοκρατικού αναχώματος για το νησί μας το οποίο θα έχει τη δυνατότητα έκφρασης στο ελληνικό κοινοβούλιο μιας και κάτι τέτοιο απουσιάζει παντελώς από το τοπικό πολιτικό προσκήνιο”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

“Χτες, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Χίου.

Στο νησί μας, την Χίο εδώ και αρκετό καιρό κυριαρχεί μια άκρως προβληματική πολιτική κατάσταση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή και υπουργό Νότη Μηταράκη, ο οποίος μετερχόμενος αναχρονιστικές και παλαιοκομματικές μεθόδους έχει μετατρέψει το νησί σε ένα ιδιότυπο φέουδο με κύρια χαρακτηριστικά την αδιαφάνεια, την αναποτελεσματικότητα, την ευνοιοκρατία και τον ρεβανσισμό απέναντι σε όποιον διαφωνεί μαζί του.

Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, αποτελεί αδήριτη αναγκαιότητα η δημιουργία ενός δημοκρατικού αναχώματος για το νησί μας το οποίο θα έχει τη δυνατότητα έκφρασης στο ελληνικό κοινοβούλιο μιας και κάτι τέτοιο απουσιάζει παντελώς από το τοπικό πολιτικό προσκήνιο.

Για να υλοποιηθεί μια τέτοια προσπάθεια και να αποδώσει καρπούς, οπωσδήποτε χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις που συχνά απαιτούν στρατηγικές διευρύνσεις.

Στα πλαίσια αυτά, το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά πρωτοπορούσε και δεν δίσταζε να προχωρά σε υπερβάσεις με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου, κάτι που σε τοπικό επίπεδο το έχουμε αποδείξει τόσο στο θέμα του μεταναστευτικού όσο και σε άλλα ζητήματα.

Στον νομό μας, η λεγόμενη αναπτυξιακή προοπτική που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος παραμένει κενό γράμμα βρίσκοντας αντίκρισμα σε μάλλον ευκαιριακές εξαγγελίες και κοντόφθαλμες ιδιοτελείς πολιτικές προσεγγίσεις. Εύλογα θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί, λοιπόν, ότι η κοινωνία μας αποζητά τη συμπόρευση όλων με στόχο το καλύτερο για την Χίο μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καλεί σε συστράτευση την Χιακή κοινωνία και  όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ώστε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς που έχει δημιουργηθεί και φαλκιδεύει το μέλλον μας.

Προχωράμε μαζί, δυνατά και με αποφασιστικότητα διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, δηλώνοντας έτοιμοι για τις προκλήσεις και τους αγώνες του σήμερα και του αύριο”, καταλήγει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χίου.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.