Συγχαρητήρια στο 2ο Γυμνάσιο για την Πανελλαδική Πρωτιά στο πλαίσιο Κυκλικής Οικονομίας

Τα θερμά συγχαρητήρια του απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας Παντελής Μπουρνιάς προς την ομάδα Forests – fortherest του 2ου Γυμνασίου Χίου για την πρόκρισή τους στην τελική φάση, αλλά και την κατάκτηση του  Πρώτου Βραβείου Πανελλαδικά στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την “Κυκλική Οικονομία”:

“Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας απευθύνω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου για την εξαιρετική σας επιτυχία στον διαγωνισμό «Γύρω-γύρω όλη…η οικονομία». Η πρόκρισή σας στην τελική φάση και η κατάκτηση του Πρώτου Βραβείου Πανελλαδικά στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανάμεσα σε περίπου 150 συμμετοχές αποτελούν μια αξιέπαινη διάκριση που κάνει και εμάς υπερήφανους.

Η επιτυχία αυτή αντικατοπτρίζει την αφοσίωση, τη συνεργασία και την δημιουργικότητα που επιδείξατε, καθώς και την άριστη καθοδήγηση της εκπαιδευτικού σας, κ. Μπάτσιου Παρασκευής. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας αποτελεί πηγή έμπνευσης για την “Κυκλική Οικονομία” και παράδειγμα για όλους στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που και εκείνη από Ευρωπαϊκά προγράμματα της «Life Ip – Κυκλική Οικονομία» το 2023 σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο και το ίδιο το Υπουργείο ΥΠΕΝ, μετέφερε και άνοιξε τις χρηματοδοτήσεις με την ανάλογη ενημέρωση της Κυκλικής Οικονομίας στο Βόρειο Αιγαίο.

Είμαι βέβαιος ότι οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και της συμμετοχής σας στον διαγωνισμό θα σας συνοδεύουν και θα σας ενισχύσουν στην πορεία σας για περαιτέρω επιτυχίες και επιτεύγματα.

Σας εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε με την ίδια αφοσίωση και ενθουσιασμό να επιδιώκετε τους στόχους σας και να διακρίνεστε σε ό,τι κι αν κάνετε.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.