Συλλυπητήριο μήνυμα για απώλεια Ευφημίας Μιχελάκη

Το Δημοτικό Συμβούλιο πενθεί, διότι είναι ανθρωπίνως πιο φτωχή από σήμερα η μεγάλη οικογένεια των υπαλλήλων του Δήμου, η οικογένειά μας, αφού η ιδιαιτέρως αγαπητή υπάλληλος Ευφημία Μιχελάκη μας άφησε για το μεγάλο της ταξίδι. Απρόοπτα, ανέλπιστα, εντελώς ξαφνικά και τραγικά, στην ηλικία της μέγιστης δράσης και προσφοράς της.

Αξιαγάπητη και φιλική με όλους. Συνεργατική και εργατική, πάντα με το χαμόγελο και την διάθεση προσφοράς, στήριξε με τις άριστες επιστημονικές της γνώσεις το έργο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, με αποδοτικότητα και με άριστα αποτελέσματα σε ό, τι της ανατίθετο. Το κενό που αφήνει, δυσαναπλήρωτο.


Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν στην οικογένειά της, σύζυγο, παιδιά και γονείς, τα από καρδιάς θερμά τους συλλυπητήρια. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί τρόπος και λόγια για να γλυκαίνει κανείς τον πόνο σε τέτοιες πληγές! Προσδοκία και ευχή η αγάπη και η εκτίμηση όλων για την πολυαγαπημένη μας Έφη, να είναι το βάλσαμο στις πληγές αυτού του μεγάλου πόνου.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Παύλος Π. Καλογεράκης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.