Συμβούλιο Εφήβων Δήμου Χίου με υποθετικό σενάριο για δρόμο περιφερειακά του Κάστρου

 

Ο δρόμος περιφερειακά του Κάστρου, που είχε δημιουργήσει πλήθος αντιδράσεων επί Δημαρχίας Μάρκου Μεννή, έρχεται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβουλίου Εφήβων.

Στη 2η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφήβων, πραγματοποιείται την Πέμπτη 17/2, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Καλογεράκης, που έχει και την ευθύνη για το Συμβούλιο Εφήβων φέρνει δύο υποθετικά, όπως σημειώνει θέματα, τα οποία θα τεθούν προς δημόσια διαβούλευση.

Το πρώτο αφορά στην «..κατασκευή δρόμου ανατολικά του Φρουρίου προκειμένου να ενώσει το χερσαίο τμήμα της βόρειας πλευράς του λιμανιού από την περιοχή του Λιμεναρχείου, με τον χώρο της σημερινής νέας ιχθυόσκαλας».
Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με τον προγραμματισμό καμπάνιας ενημέρωσης για την βελτίωση της ποιότητα ζωής στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Καλογεράκης τόνισε, ότι δεν κρύβεται καμία σκοπιμότητα για το θέμα του Περιφερειακού του δρόμου, αλλά πως είναι ένα καλό θέμα για να συζητήσουν οι έφηβοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Στο ερώτημα γιατί δεν τέθηκαν και ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με τη μαθητική κοινότητα και μάλιστα λίγο καιρό μετά τις κινητοποιήσεις, μέχρι και καταλήψεις, στα σχολεία, σημείωσε ότι σε επόμενες συνεδριάσεις θα τεθούν και θέματα που θα έχουν άμεση σχέση με την παιδεία.

Πηγή:ertnews.gr

 


 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.