Συμμαχία Αξιών – Κώστας Τριαντάφυλλος για το Ειδικό Σχολείο Χίου : “Δεν θα ανεχθούμε άλλο να υπάρχουν μαθητές που έχουν αφεθεί στην τύχη τους”

 

 

Ο επικεφαλής της  Δημοτικής Παρατάξεως «Συμμαχία Αξιών», κος Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος αλλά και ο κος Γεώργιος ι. Αμέντας,  Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, έθιξαν για μια ακόμη το σοβαρό κτιριακό ζήτημα που υπάρχει στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στην Χίο.

Ο κος Τριαντάφυλλος επεσήμανε για μια ακόμη φορά την στενότητα των χώρων στο κτίριο που στεγάζεται το Ειδικό σχολείο αλλά και την απουσία εξωτερικών χώρων  όπου μπορούν τα παιδιά να κάνουν τα διαλείμματά τους.

Χαρακτηριστικά ο κος Τριαντάφυλλος δήλωσε:

«Αναδείξαμε αυτό το σοβαρό θέμα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο προσπαθώντας να έχουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση από τις Δημοτικές Παρατάξεις. Το θετικό είναι ότι προχωράει η  μελέτη για το νέο κτίριο του Ειδικού Σχολείου και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Όμως στο ενδιάμεσο και μέχρι να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση των παιδιών στο συγκρότημα του νέου σχολείου , πρέπει να γίνει άμεσα η μεταφορά τους σε κάποιο άλλο κτίριο που θα ανήκει στον Δήμο ή θα ενοικιαστεί από αυτόν.  Με αυτή την λογική πάρθηκε ομόφωνα  η σχετική απόφαση από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.  Δεν έχουμε την ευθύνη της υλοποίησης της αποφάσεως, αφού δεν είμαστε η Δημοτική Αρχή,  αλλά θα  παρακολουθούμε το θέμα στενά . Δεν θα ανεχθούμε άλλο να υπάρχουν μαθητές δεύτερης κατηγορίας, μαθητές  που έχουν αφεθεί στην τύχη τους από την Ποτιλεία.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.