Συμμετοχή στους Αιγαιοπελαγίτικους & …. 2οι στο Πανελλήνιο οι ΙΩΝΕΣ Χίου

 

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ Χίου συμμετείχε στους 33ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, που πραγματοποιήθηκαν στην όμορφη και γραφική Λήμνο. Στην αποστολή συμμετείχαν 13 αθλητές του Σωματείου με 4 συνοδούς, ενώ η μετακίνηση προς το νησί ήταν και το παρθενικό ταξίδι του καινούργιου λεωφορείου των ΙΩΝΩΝ, που εξυπηρέτησε τέλεια την ομάδα.

Οι αθλητές συμμετείχαν στα αγωνίσματα ΑΜΕΑ 100 μ., 80μ., Σφαίρα, μπαλάκι και μήκος και κατάφεραν να διακριθούν κερδίζοντας 3 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 4 αργυρά, ως εξής:

  • Λοΐζος Παΐδας Άγγελος, Χρυσό μετάλλιο στη ρίψη Σφαίρας Ανδρών
  • Μαυρίκος Αλέξανδρος, Χρυσό μετάλλιο στο Μπαλάκι Παμπαίδων
  • Τσότα Ανίσα, Χρυσό μετάλλιο στο Μήκος Γυναικών
  • Κουκούμιαλος Παντελής, Ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη Σφαίρας Ανδρών
  • Νταής Διογένης, Αργυρό Μετάλλιο στα 100 μ. Ανδρών
  • Πατεριμός Γιάννης, Αργυρό Μετάλλιο στο Μήκος Ανδρών
  • Φραγκάκη Παγώνα, Αργυρό Μετάλλιο στα 80 μ. Γυναικών
  • Χειλά Καλλιόπη, Αργυρό Μετάλλιο στη Σφαίρα Γυναικών

Αγωνίστηκαν ακόμη: Αρακά Μαρία (4η στη Σφαίρα Γυναικών), Βαποράκη Χριστίνα (6η στα 80 μ. Γυναικών), Κουτσουράκη Ντορίνα (7η στα 80 μ. γυναικών), Λαγός Παντελής (4ος στα 100 μ. Ανδρών), Νταής Γιάννης (5ος στα 100 μ. Ανδρών).

Τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές για την επιτυχή συμμετοχή τους και τη γενική παρουσία τους στη συνολική διοργάνωση των αγώνων, ενώ ευχαριστούν τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και Χίου,  για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

2οι στο Πανελλήνιο οι  ΙΩΝΕΣ!!!

Σύμφωνα με τον απολογισμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, οι ΙΩΝΕΣ Χίου κατέλαβαν τη 2η θέση σε μετάλλια και 3η θέση σε συμμετοχές αθλητών σε πανελλήνια κατάταξη, συναγωνιζόμενοι μεγάλα σωματεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!!

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της ΕΑΟΜ ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 9 και 10 Ιουλίου, με 25 Αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε διάφορα αγωνίσματα στίβου, ανάλογα με την κατηγορία και την ηλικία τους και κατέκτησαν συνολικά 32 μετάλλια ανεβάζοντας το σωματείο στη 2η θέση στον Πίνακα Μεταλλίων. Τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν όλους τους αθλητές για αυτήν την επιτυχία, αλλά και γενικότερα για τη συμμετοχή τους,  την προσήλωση στις προπονήσεις τους και την επιμονή και δύναμη που επιδεικνύουν σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν! Μια δύναμη ψυχής, που διαθέτουν και ο αθλητισμός καλλιεργεί και ενθαρρύνει!

Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε  όλους όσους στηρίζουν το Σωματείο και δίνουν φτερά στα όνειρά μας, τους Ομογενείς φίλους μας, το Ίδρυμα Τσαπάλα, αλλά και κάθε ιδιώτη που με αγάπη και αλληλεγγύη στηρίζει τη δράση μας. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Δήμο Χίου, που ενισχύει με κάθε τρόπο τους ΙΩΝΕΣ και ανταποκρίνεται όσο περισσότερο μπορεί στα αιτήματά μας.

Στο ξεκίνημα της νέας προπονητικής σεζόν 2022-2023 ευχόμαστε σε όλους καλές και δυνατές προπονήσεις με ακόμη πιο νικηφόρα αποτελέσματα!!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.