Συμπληρωματική ενημέρωση Μέτρων Τάξης κατά την θερινή περίοδο στον Κεντρικό Λιμένα Χίου

  • Από το Σάββατο 28/08/2021  έως και την Κυριακή  29/08/2021,  απαγορεύεται η στάση από την  οδό  Νεωρίων ως το τέλος της οδού Ελ. Μανίκα (Μπούρτζι) καθώς και περιμετρικά του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, όλων των οχημάτων που δεν έχουν σκοπό να επιβιβάσουν και αποβιβάσουν επιβάτες ή αποσκευές που ταξιδεύουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία, προκειμένου ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιηθεί για την αποβίβαση επιβατών των πλοίων. Παρακαλούμε όπως περιορίζεται στο ελάχιστο η παραμονή και η στάση των οχημάτων  που δεν ταξιδεύουν αλλά μεταφέρουν επιβάτες και αποσκευές .
  1. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου/Τμήμα Τροχαίας παρακαλείται για την ενημέρωσή της και όπως συνδράμει με τη μονοδρόμηση της οδού Λάδης τις ώρες κατάπλου και απόπλου των πλοίων και την αποσυμφόρηση στο κέντρο (Πλατεία/Κήπος) της πόλης. Παρακαλούνται οι επιβάτες, οδηγοί αυτοκινήτων, διερχόμενοι πολίτες στο χώρο του λιμένα, όπως τηρήσουν πιστά τις υποδείξεις των Λιμενικών Οργάνων.
  2. Για το ανωτέρω χρονικό διάστημα (28/08/2021 ως 29/08/2021), απαγορεύεται η χρήση για στάση – στάθμευση επί του χωμάτινου χώρου (παρκινγκ) πλησίον του Κεντρικού Λιμεναρχείου και όπισθεν γεφυροπλάστιγγας προκειμένου αυτός χρησιμοποιηθεί για την φόρτωση των οχημάτων που πρόκειται να ταξιδέψουν με εξαίρεση τους κατοίκους που γειτνιάζουν άμεσα με το χώρο αυτό.
  3. Επισημαίνουμε ότι τυχόν διοικητικές κυρώσεις κατά των παραβατών, θα επιβληθούν με βάση το Άρθρο 296 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Χίου.-
  4. Δ.Λ.Τ. Χίου που κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται για τις δικές του ενέργειες.-

 Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χίου  

 

 

           Αντιπλοίαρχος  Λ.Σ. Παντελεήμων Φ. ΒΑΤΟΥΣΗΣ   

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.