Συμπλοκές στο ΚΥΤ της Σάμου – Συνελήφθησαν 12 αλλοδαποί

Με αφορμή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών χθες το βράδυ στη Σάμο, προκλήθηκαν ταραχές στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Από τη συμπλοκή τρία (3) άτομα διακομίστηκαν με τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα στο Νοσοκομείο της Σάμου, όπου παραμένουν για νοσηλεία οι δυο εξ αυτών.

Στο νησί της Σάμου, κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις από Αθήνα, ώστε να ενισχυθούν οι τοπικές Υπηρεσίες.

Ανακοινώνεται ότι, για τα πρόσφατα περιστατικά στην πόλη της Σάμου και στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, συνελήφθησαν σήμερα (15-10-2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δώδεκα (12) αλλοδαποί, ηλικίας από 15 έως 34 ετών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

  • Επτά (7) άτομα, που κατηγορούνται κατά περίπτωση, για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια εντός του Κ.Υ.Τ. Σάμου, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων.
  • Τέσσερα (4) άτομα, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια εντός του Κ.Υ.Τ. Σάμου.
  • Ένα (1) άτομο, που κατηγορείται για εμπρησμό.

Επίσης, έχει ταυτοποιηθεί ένας αλλοδαπός ηλικίας 15 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, για εμπρησμό.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.