Συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΝΔ με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΚ και επικεφαλής της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, επικεφαλής της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας και π. πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Τα βασικά θέματα της συζήτησης ήταν οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις, η στάση της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής, οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, τα έκτακτα μέτρα στην ενέργεια που πρότεινε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και έγιναν δεκτά από τους Ευρωπαίους εταίρους, καθώς και η πορεία του κόμματος προς το 14ο Τακτικό Συνέδριο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.