Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π. Μπουγδάνου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Μ. Γκάγκα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/9/2021 σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση μεταξύ της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Μίνας Γκάγκα και του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κου Παντελή Μπουγδάνου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Μέριμνας κος Παντελής Βρουλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κος Στέλιος Καμπούρης.

 

Κατά την συνάντηση έγινε ενημέρωση για την ενίσχυση των υγειονομικών δομών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με 350.000 ευρώ ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη κου Κώστα Μουτζούρη και για την στήριξη των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων δομών υγείας κατά την περίοδο του  Covid-19.

 

Συζητήθηκε η εξέλιξη του έργου της Παθολογικής και των κτιριακών υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο». Επίσης τονίστηκε η πρόθεση από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κου Παντελή Μπουγδάνου, μετά την ολοκλήρωση της μελέτης που βρίσκεται σε εξέλιξη, να εντάξει το συγκρότημα του παλιού  αιματολογικού και πνευματολογικού σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.