Συνάντηση του νέου Δημάρχου Οινουσσών Γ. Δανιήλ με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη

Συνάντηση με το Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Οινουσσών, κ. Γιώργος Δανιήλ για να ξεκινήσει τις επαφές του με την νέα κυβέρνηση και να επιλυθούν ζητήματα των Οινουσσών που χρόνια τώρα έμεναν στη αφάνεια, όπως για παράδειγμα τα ζητήματα της ναυτικής εκπαίδευσης ή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού. Συγκεκριμένα ο νέος Δήμαρχος Οινουσσών, κ. Γιώργος Δανιήλ σε δήλωσή του μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας αναφέρει τα εξής:

«Τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη συνάντησα χθες στο ΥΕΝ για να εκθέσω τα ζητήματα, που αφορούν το νησί μας και να τον προσκαλέσω να επισκεφθεί κι επίσημα την ακριτική κοιτίδα της ναυτοσύνης.

Ως Δήμαρχος ναυτικού τόπου επέλεξα να εκκινήσω τις επαφές με τη νέα Κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη από τα ζητήματα της ναυτικής εκπαίδευσης, που μας απασχολούν και να θέσω παράλληλα τις δικές μας προτεραιότητες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού.

Στη συνάντηση μας τίμησε με την παρουσία και συνδρομή του ο συμπατριώτης μας Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Δ. Πατέρας, ο οποίος επιδεικνύει θερμό ενδιαφέρον, ενώ η αντιπροσωπεία της νέας δημοτικής αρχής πλαισιωνόταν από τους εκλεκτούς συνεργάτες δημοτικούς συμβούλους κ. Γιάννη Γ. Λυγνό και Σταύρο Δ. Χατζησταύρου.

Η ανταπόκριση του Υπουργού ήταν θετική και εκτίμησή μας είναι ότι σύντομα θα σημειωθεί πρόοδος τόσο στα ζητήματα της Σχολής Σωστικών και της επισκευής του κτιρίου της ΑΕΝ, όσο και της αύξησης των απευθείας συνδέσεων με τον Πειραιά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.