Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη και τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

 

Ο κ. Μηταράκης θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Csaba Kőrösi,  σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός θα παρουσιάσει στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα, καθώς και την τουρκική προκλητικότητα, σε συνάρτηση με τα τελευταία περιστατικά που διαδραματίστηκαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και την περισυλλογή των 92 μεταναστών.

Παράλληλα, ο κ. Μηταράκης, θα συναντηθεί με τον τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου, θα παραστεί στη δοξολογία στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Flushing της Νέας Υόρκης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στις 27 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ (ώρα Νέας Υόρκης) θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Csaba Kőrösi.

Στις 12:10 μ.μ. ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, θα παραχωρήσει δήλωση on camera εντός του κεντρικού κτηρίου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη.

Στις 13:05 μ.μ. ο κ. Μηταράκης θα πραγματοποιήσει ενημέρωση στους ανταποκριτές των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εντός της μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Την ίδια ημέρα, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ο κ. Μηταράκης θα παραστεί στη δοξολογία της ορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Flushing της Νέας Υόρκης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.