Συνάντηση ”Vespa Club Lesvos” με Κωνσταντίνο Μουτζούρη

 

Ο  Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με αντιπροσωπεία της  Vespa Club Lesvos, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χρήστο Χανό και την Γενική Γραμματέα Δήμητρα Χαμαλέλλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις τριήμερες  εκδηλώσεις  που θα πραγματοποιηθούν στη Λέσβο , από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου υπό τον τίτλο Aegean Ride Vespa,  με διοργανωτή την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λεσχών Vespa της οποίας μέλος είναι η Vespa Club Lesvos και  χρηματοδότηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.  Στο  Aegean Ride Vespa αναμένεται να λάβουν μέρος περί τα 130 μέλη από όλη την Ελλάδα, ενώ οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επισκέψεις και διαδρομές σε οικισμούς και φυσικές καλλονές  της Λέσβου και θα ολοκληρωθούν με Καλλιστεία και Απονομές βραβείων.

Ο Περιφερειάρχης τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία  στην προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η Λέσβος» και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι «πάντα παρών για να υποστηρίξει κάθε παρόμοια προσπάθεια  με θετικό πρόσημο στην  Κοινωνία και Οικονομία  των νήσων της Περιφέρειας

Από την πλευρά τους  οι εκπρόσωποι του Vespa Club Lesvos, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη «για την βοήθεια και την υποστήριξη στις προσπάθειες τους» και χάρισαν και στον ίδιο τα αναμνηστικά δώρα που πρόκειται να αποδοθούν σε κάθε συμμετέχοντα  στο Aegean Ride Vespa Lesvos.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.