Συνέντευξη τύπου Δημάρχου Χίου & Διοικήτριας Νοσοκομείου Χίου για το Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών(ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Επτακόσιοι περίπου σύνεδροι θα συμμετέχουν στο 49ο συνέδριο του συνδέσμου νοσηλευτών Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο νησί μας. Όπως τόνισε η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λάβουν χώρα δεκάδες κλινικά φροντιστήρια με τη συμμετοχή πολλών και εξαίρετων επιστημόνων. ” Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επέλεξαν τη Χίο οι νοσηλευτές για δεύτερη φορά για να πραγματοποιήσουν το συνέδριο τους. Θα συμμετέχουν  σπουδαίοι επιστήμονες από Ελλάδα και Κύπρο  και φυσικά επιστήμονες και από το δικό μας νοσοκομείο”, είπε η κα Κανταράκη.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου και ομότιμη καθηγήτρια νοσηλευτικής κα Κυρίτση αναφέρθηκε στην πολυετή λειτουργία του Εθνικού Συνδέσμου Ελλάδας, που ήταν ο πρώτος όπως είπε που συστάθηκε στη χώρα μας το 1923 με στόχο την περίθαλψη των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής. ” Επιλέγουμε να κάνουμε συνέδρια σε διάφορα μέρη της χώρας μας για να ενισχύουμε και τις τοπικές κοινωνίες. Έχουμε 12 τομείς δραστηριοτήτων και προσφέρουμε πολλαπλές υπηρεσίες”, υπογράμμισε η κα Κυρίτση.

Ο Δήμαρχος Χίου αφού ευχαρίστησε τους νοσηλευτές που  επέλεξαν τη Χίο για το συνέδριο τους έδωσε σ την κα Κανταράκη και την κα Κυρίτση το επετειακό  μετάλλιο  για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή της Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.