Συνεχίζονται οι συναντήσεις εργασίας για την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι συναντήσεις εργασίας για την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού (COVID 19) σε τοπικό επίπεδο. Μετά τη χθεσινή συνάντηση με υγειονομικούς φορείς, σήμερα 17/3 μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Π. Μπουγδάνου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τις ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας και λοιπούς φορείς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση για την εφαρμογή των σχεδίων δράσης των φορέων, προγραμματισμός ενεργειών και καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η 96 ΑΔΤΕ, το Λιμενικό Σώμα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Ελληνική Αστυνομία και το Τελωνείο Χίου. Από την πλευρά της Π.Ε. Χίου συμμετείχαν περιφερειακοί σύμβουλοι αρμόδιοι για την πολιτική προστασία και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος μετά την καταγραφή των αναγκών, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και ενημέρωσε ότι θα υπάρξει προσπάθεια της Περιφέρειας για τη συνδρομή στους φορείς προκειμένου να εφαρμοστούν τα υπάρχοντα σχέδια δράσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.