ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Βρισκόμαστε πλέον στο τέλος της Ελληνικής κρίσης»

«Μετά από οκτώ χρόνια οικονομικής και κοινωνικής  κρίσης ,τρία προγράμματα και με  τις θυσίες του Ελληνικού λαού, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και έχει όλα τα συστατικά για πρόσβαση στις αγορές και ενίσχυση της ανάπτυξης. Αυτή η ανάπτυξη δεν θα ‘ναι μια ανάπτυξη για τους λίγους, θα συμμετέχουν όλοι και όλες οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.

Βρισκόμαστε πλέον στο τέλος της Ελληνικής κρίσης, μετά  την συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup, , με μια ιστορική ελάφρυνση του χρέους, την καλύτερη δυνατή ,αποτέλεσμα της συντονισμένης  διαπραγμάτευσης .  Το ελληνικό χρέος, για πρώτη φορά, έπειτα από οκτώ χρόνια είναι αδιαμφισβήτητα βιώσιμο,  και από τον  Αύγουστο του 2018 και μετά, θα βρισκόμαστε σε ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό και οικονομικό πλαίσιο σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα οκτώ χρόνια.

Η Χώρα μας πέρασε  σε αυτά τα χρόνια ,την πιο βάρβαρη και βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή σε ευρωπαϊκή χώρα εν καιρώ ειρήνης. Οι Συμπολίτες μας που πέρασαν δύσκολα αυτά τα χρόνια θα πρέπει πολύ γρήγορα να δουν αποτελέσματα στην τσέπη τους και όχι μακροοικονομικά νούμερα και η Κυβέρνηση του  ΣΥΡΙΖΑ  θα συνεχίσει αταλάντευτη σε αυτό τον στόχο για την  ανάκαμψη της καθημερινότητας των πολιτών.

Μπορούμε να χαμογελάμε και να κοιτάζουμε την περίοδο μετά την 21η Αυγούστου με αισιοδοξία παρά την καταστροφολογία και την παραπληροφόρηση της Αντιπολίτευσης και μερίδας ΜΜΕ».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.