Συστήνεται η ANTI-COVID-19 ομάδα πληροφόρησης και υποστήριξης εργαζομένων από τη ΓΣΕΕ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων που δοκιμάζονται πολλαπλά αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, δίνοντας μαζί με τη ΓΣΕΕ οδηγίες και διευκρινήσεις με αμεσότητα και εγκυρότητα για εργασιακά θέματα που σχετίζονται με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η εμφάνιση και διάδοση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Η δημιουργία Ομάδας Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων με το όνομα ANTI –COVID-19, μέσα από την ειδική σελίδα και την ειδική φόρμα θέτει στη διάθεση των εργαζομένων το σύνολο των δομών της για πληροφόρηση, αλλά και υποβολή καταγγελιών, διαφυλάσσοντας την ανωνυμία εκείνων που κάνουν την καταγγελία, αφού ήδη έχουν εμφανιστεί φαινόμενα εργοδοτικών αυθαιρεσιών.

Το Εργατικό Κέντρο Χίου καλεί όλους τους εργαζόμενους να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα της ΓΣΕΕ ακολουθώντας τον παρακάτω link για την ειδική σελίδα:  https://gsee.gr/?page_id=36762

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.