Σχιζοφρένεια και ο Σχιζοφρενής! Ο Σουλτάνος και ο Αλλάχ!

Η σχιζοφρένεια ή ορθότερα σχιζοφρενία, σύνθετη λέξη από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις (σχίζειν)= διαχωρισμός και (φρένα) =λογική, μυαλό! Είναι ψυχική διαταραχή της αντίληψης της πραγματικότητας. Είναι κάποιες χρόνιες ψυχώσεις που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, ούτε ως σχιζοφρένεια, ούτε ως χρόνια παραληρήματα! Αλλά και τα δύο συγχρόνως!

Ζωγραφίζει στους τοίχους όπως είναι και οι δύο φωτογραφίες. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την τρέλα του παραλόγου από τον Σουλτάνο τον Μεγαλοπρεπή. Πραγματικά οι ενέργειες όλες που παρουσιάζει και προβάλλει η φάτσα και το βλοσυρό βλέμμα του καταδεικνύουν ότι μάλλον την έχει αρπάξει την τρέλα του παραλόγου και την μόνιμη πλέον σχιζοφρένεια. Αυτά όλα τα γεγονότα που βλέπουμε και ακούμε καθημερινά από τον ίδιο τον Σουλτάνο αποδεικνύεται ότι πράγματι είναι άρρωστος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία γιατί δεν είναι εύκολο να του φορέσουν ζουρλομανδύα κάτι που φοβάται ότι πλησιάζει. Οι όλες αντιδράσεις του είναι πλέον ακαταλαβίστικες και επικίνδυνες! Η όλο και μεγαλύτερη συμπίεση και πίεση που ασκείται καθημερινά από την διεθνή κοινότητα και η απομόνωση που αντιλαμβάνεται ότι επικρατεί παγκοσμίως γύρω του τον έχουν τρομοκρατήσει και άρχισε πλέον να αφρίζει και να ξαφρίζει και να πουλάει τρέλα που αλλού; Μόνο στους υπηκόους του που όπως είδαμε κάθονταν σαν καλά πρωτάκια μαθητούδια και τον άκουγαν με ανοιχτό το στόμα και τον χειροκροτούσαν πάνω στον μεγαλοπρεπή και χρυσό θρόνο του. Βέβαια αυτή η μεγάλη τρέλα μας έκανε και ένα καλό! Είδαμε επιτέλους όλες τις πολιτικές παρατάξεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής να συμφωνούν με κοινό ανακοινωθέν!

Κατάλαβαν ότι μόνο μονιασμένοι μπορούμε να προβάλουμε και να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα μας και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας στην ξηρά τΟν αέρα και την θάλασσα. Καθώς επίσης και όλες σχεδόν πλέον οι χώρες της Ευρώπης να παίρνουν θέση και να αναγνωρίζουν το δίκιο της Ελλάδας και ανοιχτά να καταδικάζουν την προκλητικότητα της Τουρκίας και την τρέλα του Σουλτάνου. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι ένα πληγωμένο σκυλί είναι πολύ επικίνδυνο το να σε δαγκώσει από τον φόβο του. Αυτά τα λίγα περί σχιζοφρένειας και παραληρήματος για να γνωρίζουμε πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στην καθημερινή προκλητικότητα και τις κραυγές της τρέλας και του Παραλόγου! Εύχομαι ο Αλλάχ να του δώσει φώτιση κάτι που δεν το βλέπω γιατί πιστεύει πλέον ότι ο ίδιος είναι ο Αλλάχ και πρέπει να τον προσκυνήσει όλη η οικουμένη!

Καλό ξημέρωμα!
Χίος 11 Δεκεμβρίου 2019 με αστραπόβροντα!


Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.