Σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μ. Κουτουλάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Π. Μπουγδάνου

 

 

Ευρεία σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μ. Κουτουλάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Π. Μπουγδάνου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Π. Βρουλής, κ. Ν. Νύκτας, κ. Σ. Καμπούρης, κ. Λ. Αθηνάδης και κα Σ. Ανδρεάδου.

Ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου για την από κοινού με το Δήμαρχο Οινουσσών πρωτοβουλία για την ίδρυση της Σχολής Σωστικών στις Οινούσσες και τόνισε την άψογη συνεργασία που υπάρχει με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά και άλλα θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Συγκεκριμένα: τη ναυτική εκπαίδευση με βελτίωση των κτιριακών υποδομών των σχολών και κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών με μόνιμο προσωπικό, την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών, άγονες γραμμές, ανάπτυξη και βελτίωση υποδομών.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος εξήρε το έργο του Λιμενικού και εξέφρασε τη στήριξή του προς τα στελέχη του Σώματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.