Σύσκεψη ΣΝΟ Περιφερειακής Ενότητας Χίου στις 18 Μάϊου

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μάϊου στις   18:00μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων, της Περιφερειακής Ενότητας  Χίου με θέμα “Συντονισμός και Οργάνωση δράσεων εμπλεκομένων φορέων / υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και άμεσης / βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση Δασικών Πυρκαγιών”. 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας λόγω της πανδημίας του covid– 19. Στην αίθουσα θα τηρείτε η απόσταση των δύο μέτρων και είναι υποχρεωτική η μάσκα προστασίας.

Παράλληλα θα συζητηθούν τα κάτωθι θέματα:

  1. Την πορεία υλοποίησης των δράσεων του κάθε φορέα έτσι όπως κατατέθηκαν στις συνεδριάσεις του ΣΟΠΠ Π.Ε. Χίου κατά την 01ηκαι 12η Απριλίου 2022.
  2. Το πλαίσιο συνεργασία των εμπλεκομένων υπηρεσιών σε θέματα πρόληψης
  3. Το πλαίσιο συνεργασίας των εμπλεκομένων υπηρεσιών και των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη
  4. Το πλαίσιο συνεργασίας από την Αναγγελία συμβάντος, την κινητοποίηση των εμπλεκομένων υπηρεσιών / φορέων και Ε.Ο.Π.Π.έως την υποβολή αιτήματος συνδρομής για την υποστήριξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες για την αντιμετώπιση Πυρκαγιών.
  5. Την ενημέρωση του κοινού για θέματα αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από δασικές πυρκαγιές.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.