Τής κακιάς ψυλλής κι οι τρίχες φταίνε!

 

Όπως ξεκίνησα με τον τίτλο του άρθρου μου “της κακιάς ψυλλής κι οι τρίχες φταίνε” …. και αναλύω κάνοντας επεξεργασία στα διάφορα σημεία δημοσιευμάτων πού αυτές τις μέρες έχουν κατακλύσει τόσο το διαδίκτυο αλλά και φυλλάδες της ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας και εξαφτέρυγα παπαγαλάκια από Σταλινικά απολειφάδια και απομεινάρια, θέλω να αναφερθώ και να επισημάνω ότι δεν είναι δυνατόν να ακούω να βλέπω και να διαβάζω ψέματα και να λυδωρρούν προσωπικότητες και σπουδαία γεγονότα της επικαιρότητας!

Τους πείραξε η επίσκεψη του υπουργού των εξωτερικών της Αμερικής Μάικ Πομπέο τόσο στην Θεσσαλονίκη αλλά περισσότερο στα Χανιά και την Σούδα !
Αυτό βέβαια που γι’ αυτά τα εξαφτέριγα παπαγαλάκια προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλο μίσος και μένος είναι η φιλοξενία και η διαμονή του Μάικ Πομπέο και της συζύγου του στην πατρική οικία του Μητσοτάκη με όλα τα επακόλουθα της φιλοξενίας !
Χύνουν χολή και Δηλητήριο και όλη την κιτρινοπράσινη κακία τους με σχόλια και κατηγορίες με μικροψυχία και δείχνουν τα ανθελληνικά τους συναισθήματα !
Τους ενόχλησε η παρουσία στο γεύμα του στρατιώτη υιού του πρωθυπουργού που μόλις είχε ορκιστεί και έλαβε την καθιερωμένη άδεια ορκωμοσίας και τους ρωτώ αφού οι γονείς του ήταν στην Κρήτη που θα πήγαινε για να συναντήσει την οικογένεια του;
Τους ενοχλούν τα φαγητά και εδέσματα που προσφέρθηκαν πάνω στο τραπέζι και τα αναφέρουν γαμοπίλαφα και ντολμαδάκια της Μαρίκας και πολλά άλλα !
Αλλά το μεγάλο ψέμα που Μας προβάλλουν και σχολιάζουν αρνητικά αλλά με πείσμα και μένος είναι ότι ο Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο είπε για αποστρατικοποίηση των νησιών μας!
Επειδή είδα και άκουσα τα πάντα από την επίσκεψη και τις δηλώσεις του υπουργού Μάικ Πομπέο το μόνο που είπε και αναφέρθηκε ήταν τα θαλάσσια σύνορα και ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου και ότι πρέπει να βρεθεί λύση μέσω της διπλωματικής οδού και όχι με εχθροπραξίες και εκβιασμούς και προκλητικές δηλώσεις και ενέργειες!
Τώρα με ποιον τρόπο αλλοιώνουν και δίνουν την δική τους ερμηνεία και μάλιστα προσφέρουν μέλι και βούτυρο στην φρυγανιά του Σουλτάνου είναι ακαταλλαβίστικο και πολύ επικίνδυνο για τα Εθνικά μας θέματα και καλό θα είναι να μην σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις για τα ακροαριστερόστροφα κομματικά τους συμφέροντα!
Φυσικά δεν τους αρέσουν ανέκαθεν οι στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα επειδή το μυαλό τους είναι ακόμη κολλημένο στο ανατολικό μπλοκ του ψυχρού πολέμου και της μαμάς τους Σοβιετικής Ένωσης που έχει εδώ και πολλά χρόνια διαλυθεί.
Επιτέλους είναι καιρός να δούμε όλοι μας ως γνήσιοι Έλληνες ότι πρέπει όταν γίνεται κάτι καλό και δημιουργικό και προβολή διεθνώς των συμφερόντων της χώρας μας να μην δυσανασχετούμε και να λέμε αρλούμπες και να νιώθουμε όπως αναφέρω στον τίτλο ” τής κακιάς ψυλλής κι οι τρίχες φταίνε”!
Καλά Μυαλά και καλό μήνα σε όλους τους Έλληνες!
Χίος 1 Οκτωβρίου 2020 
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.