Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Παντελή Κυδώνη της Χιώτικης Διαφάνειας και του ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ για την εκλογή του στο Δ.Σ της ΕΙΕΤ

Ο Φέρελπις νέος μας και συνεργάτης μου, ιδιοκτήτης της Χιώτικης Διαφάνειας και του ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ στις χθεσινές εκλογές της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που η θητεία του είναι διάρκειας τεσσάρων ετών!
Η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ) ιδρύθηκε το 1963 και έχει μέλη της τους ιδιοκτήτες των Εβδομαδιαίων Εφημερίδων σε όλη την Ελλάδα.
Στον φίλο μας Ιδιοκτήτη της Χιώτικης Διαφάνειας και ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ, Φέρελπι νέο που διευθύνει την πρώτη σε κυκλοφορία και σε αναγνωσιμότητα έντυπη Εβδομαδιαία Εφημερίδα, Παντελή Κυδώνη, που την ξεκίνησε το 1999 ο πατέρας του Κώστας Κυδώνης και είναι αντάξιος συνεχιστής, τού εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στους νέους ορίζοντες Συνδικαλισμού και του Συνδικαλιστικού φορέα που θα συμμετέχει ο για τρίτη φορά πρόεδρος Αντώνης Μουντάκης ένας αξιόλογος δημοσιογράφος και Ιδιοκτήτης επαρχιακής εφημερίδας και που μάλιστα αναφέρθηκε με μεγάλη συγκίνηση για την εμπιστοσύνη που του έχουν οι συνάδελφοί του και οι νέοι που συμμετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο για την νέα θητεία της ΕΙΕΤ!
Και κλείνοντας δυο λόγια με την παροιμία που λέει: “Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις” και “το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει” και όπως όλα δείχνουν έτσι ακριβώς είναι: το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά με μεγάλη όρεξη, εμπειρία, γνώση και δραστηριότητα!
Τις εγκάρδιες ευχές μου για την Νέα εποχή και τους νέους ορίζοντες!
Χίος 6 Φεβρουαρίου 2022

Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.