Τα προβλήματα στην ΔΕ Ιωνίας στο ΔΣ από τη ΛΑΣ Δήμου Χίου

Με αφορμή την αναφορά  των προέδρων των κοινοτήτων  της ΔΕ Ιωνίας , που αναφέρονται στα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν  τα χωριά της περιοχής , η ΛΑΣ  δήμου Χίου  απέστειλε  αίτημα  προς τον κ. πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να φέρει το θέμα προς συζήτηση   στο Δημοτικό Συμβούλιο. “Θεωρώντας ότι είναι προβλήματα ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα, για τις υποδομές, την πολιτική προστασία καθώς και  πρακτικά ζητήματα λειτουργίας των κοινοτήτων, ζητούμε να συζητηθεί το θέμα άμεσα

.  Παραθέτουμε  παρακάτω  το αίτημά μας

«κ. Πρόεδρε,

σας  επισυνάπτουμε την αναφορά – υπόμνημα  των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων της ΔΕ Ιωνίας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.

Είναι προβλήματα  που κατά καιρούς έχουν  ακουστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους δημοτικούς συμβούλους και από τους προέδρους  εάν παρευρίσκονται, υπο μορφήν ερωτήσεων  αλλά συνήθως ή παραβλέπονται  οι απαντήσεις  ή αποφεύγονται.

Θεωρούμε ότι  πρέπει να τεθούν προς συζήτηση στο μεθέπομενο δημοτικό συμβούλιο  και έτσι θα δοθεί χρόνος ενημέρωσης τόσο στους  αρμοδίους  αντιδημάρχους  όσο και στους υπηρεσιακούς  παράγοντες,   ώστε να γίνει μια συζήτηση ολοκληρωμένη,  να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις  και να υπάρξουν  οι  δεσμεύσεις  εκείνες  που θα οδηγήσουν  στην λύση των προβλημάτων  που απασχολούν  τις τοπικές κοινωνίες».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.