Τελικός Κυπέλλου Ανδρών μπάσκετ  «Αλέξης Τσαρδάκας»  ΦΟΒ – ΝΟΘ 68-58

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ανδρών «Αλέξης Τσαρδάκας» ανάμεσα στον ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟ ΟΜΙΛΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ(ΦΟΒ) και τον ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΥΜΙΑΝΩΝ(ΝΟΘ) έληξε με 68-58 και χάρισε το 15ο Κύπελλο Ανδρών (από φέτος «Αλέξης Τσαρδάκας») στον ΦΟ Βροντάδου (1ο στην ιστορία του).

Οι δύο ομάδες, παίζοντας ποιοτικό μπάσκετ, προσέφεραν ένα όμορφο θέαμα  στο κοινό που είχε κατακλύσει απ’ άκρη το Κλειστό! Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να δίνουν ξεχωριστό χρώμα. Θεαματικές φάσεις, δυνατές μονομαχίες, εναλλαγές στο σκορ ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα και παρά τη διαφορά στην κατηγορία που αγωνίζονται οι δύο ομάδες ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι το 35ο λεπτό.

Τελικά στο τελευταίο πεντάλεπτο η ομάδα του Βροντάδου ξέφυγε στο σκορ και έφτασε δίκαια στη νίκη, με τον αρχηγό του Σταμάτη Λεγάτο να παραλαμβάνει το Κύπελλο από τα χέρια της κόρης τού αείμνηστου Αλέξη Τσαρδάκα και τον ΦΟΒ  να αφιερώνει το τρόπαιο στον Νίκο Κιρκινέζη που «έχασε» τον τελικό για λίγες μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (είναι ναυτικός).

ΜVP του τελικού αναδείχθηκε ο Σπύρος Γεωργούτσος του ΦΟΒ, ενώ «Πρωταθλητής Κυπέλλων»  έγινε ο Μιχάλης Σουλίκας που κατέκτησε το 9ο Κύπελλο στην καριέρα του!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.