Τεχνικές Εργασίες & Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του Λιβάνειου 2ου Γυμνασίου Λυκείου Χίου

 

Ο προϊστάμενος της Δ/νσης Τ. Υ. Δ. Χίου Ελευθέριος Παπαλάνης και ο Δήμος Χίου ενημερώνουν τους δημότες ότι, στα πλαίσια  του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Λιβάνειου 2ου Γυμνασίου Λυκείου Χίου», θα εκτελέσει εργασίες θερμοπρόσοψης καθώς και εργασίες μόνωσης στα δώματα των κτιρίων τού 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Χίου.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ των οχημάτων  και ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ αυτών σε τμήματα των οδών των σχολείων, ήτοι:

1) Οδός Ανδρέα Μεσσολογγίτη, από την οδό Αρίστωνος έως την οδό Παστρικάκη

2) Οδός Ρίτσου, από τον αριθμό 14 έως τον αριθμό 18 (αδιέξοδο)

Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από την Τρίτη  01 /06/2021  έως την Τρίτη 08/06/2021. 

Παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο. Επιπλέον, παρακαλούνται να κινούνται βάσει των προσωρινών πινακίδων εργοταξιακής σήμανσης και κυκλοφοριακής ρύθμισης.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλότερη δυνατή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.