Τζάμπα Πάρκιν για Εξωραϊσμό των καταστημάτων εν όψει Χριστουγέννων!

Μετά τον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού αποφεύγω την έξοδο και την κάθοδο μου στο κέντρο της αγοράς και της πλατείας!
Αραιά και που, όταν βγαίνω για σωματική άσκηση προτιμώ την περιοχή της λεωφόρου Παρθένη προς την παραλία που δεν υπάρχει πολύ κίνηση από ανθρώπους και απολαμβάνω θαλασσινό οξυγόνο!
Χθές 1η Δεκεμβρίου κατέβηκα για ορισμένες δουλειές και για προμήθεια αγαθών από το Super Market για να μην πεινάσω γιατί είμαι από τα άτομα που μαγειρεύω και αποφεύγω το ντελίβερι εκτός καμία φορά για κανένα σουβλάκι αλλά με ψωμί και καλαμάκι απλά και παραδοσιακά!
Μόλις μπήκα στην Απλωταριά έμεινα έκπληκτος με τον αριθμό των παρκαρισμένων αυτοκινήτων εξ ού και η φωτογραφία!
Λέω μέσα μου λες η Απλωταριά να έγινε πάρκιν;
Γιατί απ’ότι φαίνεται άνθρωποι που κυκλοφορούν είναι ελάχιστοι!
Ευκαιρία λοιπόν αφού είναι κλειστή η αγορά και δεν υπάρχουν άνθρωποι να γεμίσει με οχήματα!
Αλλά με μεγάλη μου χαρά είδα ότι οι καταστηματάρχες βρίσκονται σε οργασμό με ανακαινίσεις και εξωραϊσμού των καταστημάτων εφαρμόζοντας την παροιμία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
Ευκαιρία λοιπόν είναι να φτιάξουν βιτρίνες και ότι άλλο κουσούρι μπορεί να υπάρχει στην πρόσοψη του καταστήματος τους!
Απ’ότι φαίνεται ολοκάθαρα υπάρχει Αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον τουλάχιστον στο χώρο του εμπορίου που μαστίζεται από την πανδημία του Κορωνοϊού .
Αυτό θα πει εμπορικό δαιμόνιο της Χίου.
Εύχομαι την άλλη εβδομάδα να ανοίξει η αγορά γιατί για ορισμένα καταστήματα με εποχιακά είδη θα είναι μεγάλη καταστροφή και θα έχουν οικονομική πανωλεθρία!
Το επαγγελματικό αντικείμενο γνωστό από το παρελθόν!
Καλό μήνα και καλές γιορτές με Αισιοδοξία για καλύτερες μέρες!
Χίος 2 Δεκεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.