ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ!!! Γράφει η Αγγελική Αναστ. Τριπολίτη

Κάθισα και διάβασα ΟΛΗ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ της Τζένης Καρέζη, γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη θαύμαζα ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ’ΟΛΕΣ τις Ελληνίδες Ηθοποιούς λόγω ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΜΠΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ HUMOUR ΤΗΣ, αλλά κι επειδή ήταν ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΞΑΝΘΙΑ (ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ ΚΑΡΑΛΗ), που παρ’ότι θα΄πρεπε να’ναι χαζή είχε την ΕΞΥΠΝΑΔΑ, για να ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ και να τη θεωρούν ΣΟΒΑΡΗ, αλλά κι επειδή Ο FINOS την ήθελε ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ, για να κάνουν ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΤΙΑ, να θυσιάσει το ΦΥΣΙΚΟ ΞΑΝΘΟ με το ΚΟΡΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ, κι έγραψα ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ μερικά πράγματα, εμπνευσμένη κι επηρεασμένη από τις πηγές: http://ellinikoskinimatografos.gr και https://www.tovima.gr/category/vimagazino.

Η Τζένη Καρέζη λοιπόν, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ στις 12/2/1934 και παρ’ότι ήταν ΜΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑ, που ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ για τους Αιγόκερους και δεν έχω πάρα ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ από αυτούς, τη λάτρεψα γιατί είχαμε ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΒΙΩΜΑΤΑ από τις οικογένειές μας…

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ήταν ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΗ, γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ, με γονείς που είχαν γεννηθεί κι αυτοί στην Αθήνα, αλλά Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ήταν ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ, και ΜΕΧΡΙ τα 15 ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! Ο μπαμπάς της ήταν ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ και η μαμά της ΔΑΣΚΑΛΑ!!! Ο μπαμπάς της όμως, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, είχε τις ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ότι έγινε ΘΕΑΤΡΙΝΑ, ακόμα κι όταν πια απέκτησε ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ η Καρέζη ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ!!!

Η μητέρα της όμως, ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ [ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΑ δεν μπορούσε να έχει (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΑ)] και ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ και ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, η Τζένη Καρέζη ΠΕΤΥΧΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ!!! (ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ 27/7/1992)!!!

Ο μπαμπάς της με τη μαμά της, ήταν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ κι έζησαν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, που όπως εκμυστηρεύεται η Καρέζη, ΤΟ ΝΑ ΖΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Σ’ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΜΑΥΡΗ ΖΩΗ!!!

Ήδη από 3 ετών, είχε ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ και ήταν ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΗ, και γι’αυτό, ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ (ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ), και φορούσε ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ κι έπαιζε με τις ώρες ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, και ΙΔΡΥΣΕ αργότερα στη Θεσσαλονίκη, στο ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ που την είχε στείλει φυσικά ο μπαμπάς της, ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ με είχαν στείλει ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΘΗΛΕΩΝ ΣΤΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΟΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ), ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΘΙΑΣΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ), τον «ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ»!!!

Για να της επιτρέψουν ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΕΚΑΝΕ ούτε λίγο ούτε πολύ μια ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 9 ΗΜΕΡΩΝ. ΕΝΩ ΕΓΩ, ΟΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ’ΚΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ Μ’ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!!!

Στη συνέχεια της πορείας της, πριν καλά-καλά το καταλάβει (και ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ), έγινε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ και πρωτοέπαιξε ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ!!! Μετά ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΞΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΗ!!! ΟΛΑ ΗΡΘΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΤΗΝ «ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ» που λένε και τη ΒΟΥΤΗΞΑΝ, και στη συνέχεια ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!

Ενώ στο θέατρο είχε κάνει ΤΡΕΛΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, με τον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, γιατί έκανε ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΚΕΙ, ενώ η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ…

ΤΩΡΑ, ΠΩΣ έγινε Ο 1ος ΤΗΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ… ΤΩΡΑ ανοίγουμε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ… «ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗ, αν παντρευτούμε θα έλθεις να τραγουδήσεις στο γάμο μας;». «Παντρέψου ΕΣΥ ΡΕ και καθαρίζω ΕΓΩ», απαντάει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης!!! Έτσι περιγράφει ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΤΡΟΠΟ με τον οποίο έκανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ στη Τζένη Καρέζη, ένα βράδυ που είχαν πάει να ακούσουν τον «ΣΕΡ» του ελληνικού τραγουδιού!!! Πράγματι, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑ 7 ΜΗΝΩΝ, Ο ΓΑΜΟΣ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ στις 7 Μαΐου του 1962, στην εκκλησία της Αγίας Φιλοθέης.

ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ το 1967 στα γυρίσματα της ταινίας «ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ»!!! ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!! «ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ο Κώστας Καζάκος, ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ που μετέδιδε, ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ στον κόσμο του Θεάτρου, ενώ ήταν ΗΡΕΜΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ και απέφευγε τα σχόλια!!! Ήταν ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ από ΜΕΝΑ», όπως ισχυρίζεται η Τζένη. «Άρα απέπνεε ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ και έναν ΣΕΒΑΣΜΟ!!!»

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ», αναφώνησε η Τζένη!!! Από εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ «ΠΡΙΝ» και από τότε ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ, Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ… Άρχισε επιτέλους ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ!!! (ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, που τελικά έφερε ΤΟ ΤΕΛΟΣ στη ζωή της!!!) «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΑΛΗΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!», όπως είπε η Τζένη!!! (ΉΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ)!…

«Είμαι ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΠΛΑΣΜΑ», όπως λέει η Καρέζη!!! «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ Μ’ΑΝΤΕΧΕΙ! ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΪΣΤΡΙΑ, ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ, ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ, ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ!!!» [ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑ (εν τω μεταξύ οι Αιγόκεροι, είναι ΟΙ ΠΙΟ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΕΙΣ του αστρολογικού κύκλου)]!!!

«ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΕΓΩΪΣΤΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ “ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ!!! ΜΟΝΟ SEXY ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!» (ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ να το κρίνουμε ΕΜΕΙΣ… ΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΗΣΟΥΝ…)!!!

Άλλωστε, όπως πίστευε η Καρέζη: «ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ SEXY ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ…». ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και ΠΟΛΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ!!!

Σύμφωνα με την Καρέζη, μια γυναίκα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ και ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΤΑΛΙΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ «ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ» ΚΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΕΝ θα’χει ΤΙΠΟΤΑ να του ΔΩΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ [ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΠΟΥΡΙΤΑΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ (έτσι ήμουνα κι ΕΓΩ, αλλά ΑΤΥΧΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΤΟΝ 1ο ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ, με τον οποίο τώρα θα είχα 5 ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ 18, ότι ήμουν ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ και γι’αυτό ξεκίνησα ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, δηλαδή ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ!!!)].

Στη συνέχεια ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ της, ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΖΑΚΟ, κι έγινε κυριολεκτικά ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΔΩΡΑ, ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΩΝ, ΕΝΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΩΡΑ ΚΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΟΠΩΣ Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥ­ΚΛΑΚΗ (που ΕΚΕΙΝΗ ήταν πιο ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΑ και είχε ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ για να το παίζει ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ, ενώ ήταν ΚΑΠΑΤΣΑ κι επειδή είχε ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ), που της προσέφερε ΕΝΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ, ενώ όλη αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ τους, ήταν απλά ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ, που δημιούργησαν ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, αφού ήταν 2 ΦΙΛΕΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ!!! Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ της προσέφερε ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ!!! Η Τζένη, ήταν πραγματικά «ΚΑΨΟΥΡΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ!!!

Στη συνέχεια, ακολούθησαν ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ «ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟ» ΤΟΥ ΤΣΕΧΩΦ, με τον σύζυγό της Κώστα Καζάκο, διαγνώστηκε ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1992 (2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ), η Τζένη Καρέζη ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ, που στέλνει προς τον Τύπο, ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ» (ΌΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΗ ΖΩΗ)!!! «ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ… ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!» (όταν ο Αιγόκερως Αγαπάει ΑΛΗΘΙΝΑ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ)!!! «ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ… ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΛΠΙΖΩ…». Εκείνη Η ΕΛΠΙΔΑ, ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1992!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!!! (ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ)!!!

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

 

Αγγελική Α. Τριπολίτου

 

 

Υ.Γ.:     (1) Αυτό το κείμενο, έτυχε να το γράψω, επειδή τη θαύμαζα!!! Από το καλοκαίρι το είχα γράψει, αν κι είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ Κ. ΚΑΖΑΚΟΥ ΑΠΟ COVID, που ήταν κυριολεκτικά ΘΕΟΣ στο ΣΙΝΕΜΑ και στο ΘΕΑΤΡΟ. Και η 2η του γυναίκα ήταν ΙΔΙΑ με τη Τζένη, με το ΙΔΙΟ όνομα, μόνο που έχει ΜΑΥΡΑ μάτια!!! (Αυτό θα πει: ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!!! Ο άνθρωπος προσπάθησε ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ)!!!  (2) ΈΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ… ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ, γιατί είμαι γεννημένη από ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!! (ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ έγραψα κι αυτό το αφιέρωμα!!!). [ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕΣ ΤΑ «ΘΕΛΩ» ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΕΠΕΙ», ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;; ΤΑ ΖΕΙΣ Ή ΤΑ ΚΛΑΙΣ;;; (ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ)]!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ… ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ… ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!! ΕΚΕΙΝΗ (Η ΤΖΕΝΗ), ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ!!! Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!! ΜΙΑ ΘΕΑ!!! (ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ)!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.