Τηλεδιάσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό της χώρας μας

 

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/05/2021) τηλεδιάσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό της χώρας μας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα τον εμβολιασμό των μόνιμων κατοίκων των νησιών. Στη συνάντηση που έγινε παρουσία Υπουργών, Υφυπουργών και νησιωτών αιρετών συμμετείχε και ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης. Σε αυτό το πλαίσιο γνωστοποιήθηκε η πρόοδος του εμβολιασμού με ταχείς ρυθμούς στο σύνολο του πληθυσμού των πολιτών. Ειδικότερα, μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 2,5 εκατομμύρια πολίτες με την πρώτη δόση των εμβολίων, 1,3 εκατομμύρια ήδη έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και με τις δύο δόσεις, ενώ μέχρι τον Ιούλιο έχουν προγραμματιστεί 4 εκατομμύρια ραντεβού για εμβολιασμό σε όλη τη χώρα.

 

Τα δεδομένα αυτά κρίνονται ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά για την έξοδο της χώρας μας από την πανδημία και την επιστροφή στην κανονικότητα, προκρίνοντας την τεράστια σημασία του εμβολιασμού για τη θωράκιση όλων μας και φυσικά και των νησιών μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.