Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου ο Δήμος Χίου και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου υλοποιούν δράση για τον καρκίνο του μαστού στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα

Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου, διοργανώνουν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα από 17.30 έως 20.30 στην κεντρική πλατεία – πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με αρωγό τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖΩ».

Η δράση διοργανώνεται με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο – μήνα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στόχος της δράσης είναι να μεταδοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και συμπαράστασης για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους αλλά και να ενημερωθούν όλοι για τον προληπτικό έλεγχο.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Χίου να συμμετέχουν στη δράση στο πλαίσιο της οποίας και σε συνεργασίας με εθελοντές, επαγγελματίες Χιώτες κομμωτές θα πραγματοποιηθεί δωρεά μαλλιών, για τη δημιουργία περουκών.

Είμαστε όλοι σύμμαχοι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.