Την Τρίτη 3 Μαΐου θα ανοίξουν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα

 

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της κυβέρνησης η απόφαση του υπουργείου Εργασίας, η οποία ορίζει ότι μετατίθεται η  υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2022 για τις 2 Μαΐου  και ημέρα Δευτέρα.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα σχολεία της χώρας τα οποία θα κλείσουν για τις διακοπές του Πάσχα την ερχόμενη Παρασκευή, θα ανοίξουν την  Τρίτη 3 Μαΐου , αντί τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Για το τρέχον σχολικό έτος τα μαθήματα λήγουν:

Στις 30  Μαΐου των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) .

Στις 20  Μαΐου των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων, Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) .

Στις 15 Ιουνίου των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις  των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων αρχίζουν στις 3 Ιουνίου  και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων: στις 2 Ιουνίου

Πηγή: esos.gr

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.