Ο Ταξίαρχος της 96 ΑΔΤΕ στη Βιβλιοθήκη “Κοραής”

 

Τη Βιβλιοθήκη «Κοράης» επισκέφτηκε ο διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Χαράλαμπος Αμπαντζίδης  όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Παύλο Καλογεράκη και την Διευθύντρια κα Άννα Χαζίρη για την ιστορία και την λειτουργία της Βιβλιοθήκης, για τις προσωπικότητες που προσέφεραν διαχρονικά πολλά σ ΄αυτήν και  ξεναγήθηκε σε όλους του χώρους  της,  τα βιβλιοστάσια , το αναγνωστήριο, το Μουσείο Αργέντη, το τμήμα χειρογράφων και  το δανειστικό τμήμα βιβλίων για το κοινό.  Είχε την ευκαιρία να δει από κοντά σημαντικότατα τεκμήρια, πραγματικούς θησαυρούς,  οι οποίοι φυλάσσονται στην Βιβλιοθήκη. Ενημερώθηκε για τους μελλοντικούς στόχους της Βιβλιοθήκης ως προς την λειτουργία της και  για την δυναμική της  στην προώθηση του πολιτισμικού πλούτου του Τόπου μας.

 

 

 

Τη Βιβλιοθήκη «Κοραής» επισκέφτηκε ακόμη  Τμήμα Α2 του 1ου ΕΠΑΛ,  συνοδευόμενο από τον καθηγητή τους,  κ. Κωνσταντίνο Καραντζά. Ξεναγήθηκε  σε όλους τους χώρους της από τον υπάλληλο κ. Κώστα Ζαφείρη,  ο οποίος αναφέρθηκε πρώτα αναλυτικά στην ιστορία της και στην αποστολή της Βιβλιοθήκης. Μαθήτριες και μαθητές έδειξαν ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας της και για την διαδικασία χρήσης των βιβλίων της.

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.