Τιμώμενο πρόσωπο ο κ. Αντώνης Φαράκλας από Σύλλογο Αποφοίτων & Φίλων Ανδρειαδείου

 

Ο Σύλλογος Αποφοίτων & Φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου, προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση εορτασμού της γενεθλίου ημέρας των Διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου και του Συλλόγου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της πτέρυγας “Σταμάτης Κριμιζής”, του συγκροτήματος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Βροντάδου.

Στην εκδήλωση ο Σύλλογος θα τιμήσει τον Αντώνιο – Στάμο Φαράκλα, απόφοιτο του Ναυτικού Γυμνασίου, για την εν γένει προσφορά του στην Ναυτιλία και στο Βροντάδο. Θα γίνει ανακοίνωση της δημιουργίας Δικτύου Εθελοντών του Συλλόγου καθώς και μια πρωτοποριακή δράση που αφορά την ναυτιλία και τους ναυτικούς.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών, θα είναι ανοικτό το γήπεδο του Γυμνασίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
• Προσφώνηση, ανακοίνωση δράσεων του Συλλόγου από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Παντελή Σαλλιάρη,

• Εισήγηση για την προσφορά του κ. Αντωνίου – Στάμου Φαράκλα στη ναυτιλία και τους Χιώτες ναυτικούς από τον γραμματέα σωματείου συνταξιούχων ναυτικών Βροντάδου, Χριστόφορο Ανδρεάδη,

• Ομιλία για την προσφορά του κ. Αντωνίου – Στάμου Φαράκλα στην κοινωνία του Βροντάδου από την πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Βροντάδου Μαριάννα Πελαντή• Απονομή τιμητικής πλακέτας προς τον κ. Αντώνιο – Στάμο Φαράκλα
• Ομιλία του κ. Αντωνίου – Στάμου Φαράκλα με θέμα: Οι εξελίξεις στη ναυτιλία τα τελευταία 40 χρόνια.
• Μικρή δεξίωση για τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.