Τι κάνετε στο νησί μας; Οκτώ συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια μέσα σε internet cafe

Άλλο ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (internet cafe) στο οποίο παίζονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια, αποκάλυψε η έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, στην Αττική.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Παρασκευής, συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα, και συγκεκριμένα ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, τσιλιαδόρος και έξι θαμώνες-παίκτες.

Για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αναζητούνταν για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Όπως προέκυψε, στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε έξι εκ των οποίων κατελήφθησαν οι θαμώνες-παίκτες να συμμετέχουν στα παράνομα παιχνίδια, ενώ ο έλεγχός τους γίνονταν από ηλεκτρονικό υπολογιστή (server).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 505 ευρώ.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Θέλουμε να ρωτήσουμε λοιπόν την Αστυνομική διεύθυνση Χίου:κ.Κεβόπουλε, κ.Διοικητή Ασφαλείας και κύριοι της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, αφού σας έχουν απαγορεύσει τις συνεντεύξεις ίσος μετά απο αυτό το άρθο να μας δώσετε απαντήσεις, όταν θα έχετε την άδεια από τα κεντρικά της Μυτιλήνης, αν γίνονται έλεγχοι σε τέτοιου είδους καταστήματα του νησιού μας. Αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση μέσα στα internet cafe του νησιού μας κυκλοφορούν και ανήλικα, που οι ίδιοι οι γονείς χωρίς να γνωρίζουν τους κινδύνους που απηλούν τα παιδιά τους, τα αφήνουν μέχρι αργά τη νύχτα.

Τα Μ.Μ.Ε του Αντ1 Αιγαίου και της Εφημερίδας Χιώτικη Διαφάνεια σας χτυπούν τον κώδωνα του κινδύνου, για άλλη μία φορά και καλό να είναι η τελευταία. Σας είχαμε ενημερώσει και πριν λίγα χρόνια για την συμμορία που κυκλοφορούσε στο νησί μας, όταν εσείς λέγατε να μην παραπληροφορούμε και υπερβάλουμε, τρομοκρατόντας τον κόσμο. Τελικά ξεσκεπάσαμε, εμείς τότε την συμμορία αυτή, με πλοκάμια όχι μόνο στη Χίο αλλά και σε άλλα νησιά του Αιγαίου και την Αττική. Ακόμη πιο πριν να σας θυμίσω τι είχε συμβεί με τις δωροδοκίες, μέσα σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών πριν αρκετά χρόνια στην Λεωφόρο Αιγαίου, που οι εκπομπές του Κώστα Κυδώνη μέσα απο τον Αντ1 Αιγαίου, σας καθοδήγησαν για να ξεσκεπάσετε και τότε τον παράνομο τζόγο.

Εμείς δεν παραπληροφορούμε και δεν θέλουμε να τρομάξουμε κανέναν κύριοι, σας προειδοποιούμε για να μεριμνήσετε…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.