Τι Φασισμός, τι Κομμουνισμός, τι χρυσαυγισμός! Ένα και το αυτό!

Μέχρι πριν τις εκλογές του Ιουλίου 2019 ίσως κρατούσαν τα προσχήματα και να ρίχνουν στάχτη στα μάτια στους περιχαρακωμένους με παρωπιδες οπαδούς τους !

Τα τελευταία γεγονότα όμως καταδεικνύουν τις κομμουνιστικές φασιστικές και εγκληματικές ιδεοληψίες με την συμπεριφορά του ΠΑΜΕ με ενέργειες και άνομες πράξεις απέναντι στους αστυνομικούς και σε ιστορικά Αγάλματα στο κέντρο της Αθήνας όσο και με τα λόγια και τις τοποθετήσεις πρωτοκλασάτων βουλευτικών στελεχών στα ΜΜΕ ότι θα έκαναν τα ίδια ακριβώς !

Δεν είναι τυχαίο πλέον ότι έχετε πάρει την κατρακύλα και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα πάρετε την πορεία διαδρομής που πήρε καί η Χρυσή Αυγή δηλαδή έξω από την Βουλή ! Όπως σπέρνετε έτσι και θα θερρίσετε !

Μια παροιμία λέει ανεμομαζώματα Διαβολοσκορπίσματα ! Πράγματι ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων σας εκτιμούσα, αλλά τώρα πλέον με τις πρόσφατες συμπεριφορές και εγκληματικές ενέργειες, σας αποβάλλω από τις συμπαθείς πολιτικές παρατάξεις !

Έχετε γίνει χειρότεροι από τους αναρχικούς και τους χρυσαυγίτες! Όπως στρώνετε έτσι θα πορευτείτε και θα κοιμηθείτε ! Εύχομαι στην πορεία και το διάβα του χρόνου να αλλάξετε τακτική και στρατηγική στην πολιτική σας συμπεριφορά !

Οι απλοί ιδεολόγοι οπαδοί σας δεν φταίνε να πληρώσουν τα σπασμένα από τις δικές σας ενέργειες εκτός και εάν τις ασπάζονται !

Χίος 10 Οκτωβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.