Το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκαν εκπρόσωποι των συνταξιούχων ναυτικών

Το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκαν χθες (21/10) εκπρόσωποι των συνταξιούχων ναυτικών προκειμένου ακόμα μία φορά να αναδείξουν τα προβλήματα που εδώ και πολλά χρόνια τους απασχολούν. Πυρήνας των αιτημάτων τους είναι ο τομέας των ιατρικών υπηρεσιών και ειδικότερα η επάνδρωση του Οίκου Ναύτου Χίου με γενικό ιατρό, ένα θέμα που απασχολεί ολόκληρο το ναυτικό κλάδο και όχι μόνο τους συνταξιούχους ναυτικούς.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε τη μεγάλη σημασία του αιτήματός τους, υπογραμμίζοντας την ευθύνη της Πολιτείας για τις ακριτικές μας περιοχές η οποία πρέπει να αντανακλάται σε ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ζωής στα νησιά μας. Μάλιστα, για τη Χίο, τον εμβληματικό ναυτότοπο της χώρας μας, φαντάζει πραγματικά οξύμωρο σχήμα το ότι οι ναυτικοί μας στερούνται τις στοιχειώδεις παροχές υγείας που αφορούν την ύπαρξη γιατρού για τις συνταγογραφήσεις των φαρμάκων. Τέλος, ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι και αυτήν τη φορά θα ενώσει τη φωνή του με τους συνταξιούχους ναυτικούς, αποστέλλοντας επιστολή στα αρμόδια υπουργεία και αναδεικνύοντας το πρόβλημα που ταλανίζει το ναυτικό κόσμο του νησιού μας. Από την πλευρά τους οι συνταξιούχοι ναυτικοί ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξή του στο αίτημά τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.