Το Δημόσιο Ευχαριστώ του Μιχάλη Καριάμη

Ήταν άμεση η ανταπόκριση του Δήμου Αθηναίων, στο κάλεσμα των πολιτικών ταγών του Μυροβόλου νησιού μας για αποκατάσταση του επί των οδών Γλάδστωνος & Πατησίων Μνημείου της ΠΕΑΝ. Αισθάνομαι υποχρεωμένος Δημόσια να Ευχαριστήσω τους κκ. Νότη Μηταράκη, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Βουλευτή Χίου και Σταμάτη Κάρμαντζη, Δήμαρχο Χίου, για την πολύτιμη βοήθεια που απλόχερα πρόσφεραν στο κάλεσμα μου.
Μέσα στο κύμα της γενικής αδιαφορίας και «ωχαδελφισμού» που μαστίζει την κοινωνία μας, ξεχώρισαν με τις καίριες παρεμβάσεις τους, ώστε να μπορούμε να ατενίζουμε χωρίς ντροπή, το «Μνημείο της Θυσίας» των άδολων πατριωτών. Ηρώων που άφησαν την ζωή τους, στους Νεοέλληνες,  «Ιερή υποθήκη» στον υπέρ της «Ελευθερίας»!

Οφείλω Ένα δημόσιο «Ευχαριστώ» στους ένστολους Συμπατριώτες μας κκ. Γιάννη Βορριά, Αντιναύαρχο Π.Ν (ε.α) και τον ιπτάμενο Παντελή Βατάκη, Σμήναρχο Π.Α.(Διοικητή Μοίρας Πολεμ. Αεροπορίας), για το ενδιαφέρον και την άμεση προσωπικής συμμετοχή βοήθειας ώστε να επανέλθει το μνημείο στην πρέπουσα κατάσταση.

Αξίζουν ένα Μεγάλο Ευχαριστώ η εκλεκτή φίλη κ. Ουρανία Τώρα – Εκατομάτη και ο κ. Σταμάτη Ζουμίδης διότι χάρη στις πληροφορίες τους, κίνησα γη και ουρανό, ώστε να μην ντρεπόμαστε για την κατάντια που αντίκρισα επισκεπτόμενος το σημείο της ασχήμιας.

Χωρίς να έχω άμεση επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κ. Μπακογιάννη, για την άμεση παρέμβαση και επίλυση του προβλήματος, Θεωρώ υποχρέωση μου να τον ευχαριστήσω θερμά για την συμβολή του στον καθαρισμό και ευπρεπισμό του χώρου. Επίσης για τη σθεναρή του στάση για να μην αλλοιωθεί η ιστορία μας με την αλλαγή  της ονομασίας του δρόμου που έλαβε χώρα το μεγαλύτερο σαμποτάζ εκείνης της εποχής, εναντίων της φασιστικής λαίλαπας!

Κλείνω την «Παρέμβαση» μου γνωστοποιώντας σας τις ολονύκτιες ενημερώσεις με τα πεπραγμένα  των ωρών από τους κκ. Σταμ. Κάρμαντη και Ανδρ. Μιχαηλίδη. Ο Θεός ας τους δίνει Δύναμη και Κουράγιο να εκτελούν το έργο τους για το καλό του λαού μας.

Σεβαστοί μου κύριοι

Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε, έσεται ήμαρ !

Μιχαλης Γ. Καριάμης

Της άτυπης ομάδας «Φίλοι Κ. Περρίκου»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.