Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου προχωράει σε εκλογές την Τρίτη 26η Οκτωβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου μετά από έκτακτη σύσκεψη αποφάσισε να προχωρήσει σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς η θητεία του πλησιάζει στη λήξη της.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 με ώρες διεξαγωγής 10.00-14.00 στην αίθουσα συσκέψεων του Επιμελητηρίου Χίου.

Καλούμε τα μέλη του σωματείου αλλά και όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν  να δώσουν το παρόν για να έχει συνέχεια η προσπάθεια μας για τη στήριξη του κλάδου.

Λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο διάστημα και τη δυσμενή κατάσταση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αποφασίσαμε η ετήσια συνδρομή του 2020 να μην εισπραχθεί καθόλου ενώ για το 2021 θα μειωθεί από 25,00 στα 5,00 ευρώ, τα οποία θα εισπραχθούν κατά τη διαδικασία των εκλογών.

 

Για το Σωματείο

Ο Πρόεδρος

Βεζέρης Κωνσταντίνος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.