Το Δ.Σ. του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ  συγχαίρει τους αθλητές με αναπηρία του Ν.Α.Σ. ΑμεΑ «ΙΩΝΕΣ», που έλαβαν μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Το Δ.Σ. του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ  συγχαίρει τους αθλητές με αναπηρία του Ν.Α.Σ. ΑμεΑ «ΙΩΝΕΣ», που έλαβαν μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, οι οποίοι διεξήχθηκαν στην Λήμνο στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2022.

Η αποστολή των Ιώνων επέστρεψε με 8 μετάλλια!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, γιατί αυτό έχει σημασία, αλλά και σε εκείνους που διακρίθηκαν με μετάλλια, τα οποία επιβραβεύουν τις προσπάθειες και τον ξεχωριστό αγώνα του κάθε ενός, αλλά και όλων μαζί, σαν ομάδα, πράγμα το οποίο πολλές φορές έχει επαληθευτεί και τους έχει καταξιώσει στην Χιώτικη Κοινωνία και όχι μόνο!!

Η ομάδα των « Ιώνων», επιστρέφει πάντα με πολλές διακρίσεις και μετάλλια, από τις αθλητικές συναντήσεις της σε Περιφερειακό και Πανελλήνιο επίπεδο και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η υποστηρικτική παρουσία, φροντίδα και αγάπη τόσο των προπονητών και συνοδών, όσο και της Προέδρου των «ΙΩΝΩΝ», της Μαρκέλλας Αγιασμάτη, πανταχού παρούσα σε κάθε εκδήλωση και δράση του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ « ΙΩΝΕΣ».

Ευχόμαστε Καλή συνέχεια και επιτυχία σε όλους !1

 

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΧΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Α. με Α.

 

ΤΟ Δ. Σ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.