Το ευχαριστώ του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ στους εθελοντές αιμοδότες

 

Το Δ.Σ. Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, μετά την δημοσίευση της έκκλησής μας για προσφορά αίματος, προκειμένου να παραδοθεί στο μέλος του συλλόγου μας Π.Κ., ο οποίος το είχε ανάγκη για την βελτίωση της υγείας του.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών της σπάνιας ομάδας αίματος, στην οποία ανήκει το μέλος μας, τόσο στο νησί μας, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα υπήρξε αθρόα αλλά και συγκινητική, με αποτέλεσμα να υπερκαλυφθεί η ανάγκη του.

Ήδη η υγεία του Π.Κ. έχει βελτιωθεί, και αναρρώνει στο θάλαμο θεραπείας, αναμένοντας την έξοδό του από το νοσοκομείο  που όλοι ευχόμαστε και ελπίζουμε να γίνει το συντομότερο !!

Η πράξη αυτή αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών κάθε κοινωνίας, διατηρεί την κοινωνική συνοχή και αναδεικνύει τις ανθρώπινες αξίες.!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την υπεύθυνη του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν.Χίου κ. Άννα Σωτηρίου για την ανταπόκρισή της σε κάθε κάλεσμα για διάθεση αίματος, που αφορά στα μέλη μας και όχι μόνο.!!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και ευχόμαστε σε όλους Υγεία προσωπική και οικογενειακή!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.