Το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Καρδάμυλα είναι απόφαση της κεντρικής διοίκησης της ΕΤΕ

Στο Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού με τον κ. Γρηγόρη Καλογριόπουλο, Περιφερειακό Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας παρουσία του κ. Αναστάσιου Κώσταλου, Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Χίου και του κ. Νικόλαου Βασιλάκη, Προέδρου της ΔΕ Καρδαμύλων για το ζήτημα της αναγγελίας κλεισίματος του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Καρδάμυλα.

Ο κ. Καλογριόπουλος εξήγησε ότι η κίνηση αυτή είναι απόφαση της κεντρικής διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, ώστε να παραμείνουν ενεργά 150 καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος υποστήριξε για ακόμη μια φορά την αναγκαιότητα ύπαρξης του υποκαταστήματος ως δομικό στοιχείο της κοινωνίας της ΒΑ Χίου σε μια περιοχή με έντονη οικονομική δραστηριότητα από παλιά, ιδίως των ναυτικών. Τέλος, πρόσθεσε ότι  η οικονομική επιτροπή του Δήμου Χίου θα εξετάζει τον τρόπο διάθεσης των καταθέσεων του Δήμου, σε περίπτωση κλεισίματος του υποκαταστήματος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.