Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» για το Ναυτικό Λύκειο “TEENS” και την ομαλή λειτουργία του εν μέσω κορωνοϊού

Διανύοντας την 3η εβδομάδα του νέου έτους το Ναυτικού ΕΠΑΛ «ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ – TEENS» συγκέντρωσε ικανοποιητικά ποσοστά της πορείας της Covid-19. Ενώ πανελλαδικά το ποσοστό των παιδιών που νόσησαν μετά τις γιορτές εκτοξεύθηκε στο 25% στο σύνολο των κρουσμάτων, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του TEENS είναι μόλις 7% της δυναμικότητας του σχολείου. Ενθαρρυντικό επίσης είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων διδασκόντων και του διοικητικού προσωπικού, το οποίο ανέρχεται στο 87%, αντίστοιχα το 75% των μαθητών είναι εμβολιασμένοι και το 2% διαθέτουν το πιστοποιητικό νόσησης.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα απαραίτητά μέτρα προφύλαξης, οι καθηγητές και σπουδαστές προσκομίζουν δύο φορές την εβδομάδα τα απαραίτητα self-tests. Επιπρόσθετα, πραγματοποιείται καθημερινή θερμομέτρηση μαθητών και καθηγητών, πριν την είσοδο τους στο σχολείο για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοιού.

Όλες οι αποφάσεις παίρνονται με γνώμονα την Δημόσια Υγεία και την θετική ψυχολογική διάθεση των μαθητών/τριών. Το TEENS προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει όλα τα μέλη που το απαρτίζουν και αποδεικνύει καθημερινά πως τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.